sâmbătă, 25 mai 2013

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

champions league
Azi se va se va incheia un nou sezon de Uefa Champions League cu FINALA de vis de pe Wembley. Finala in care se vor infrunta cele doua mari puterii ale germaniei, Borussia si Bayern.
















Uefa Champions League

Finala de pe Wembley..





  •     Dupa ce in campionat Bayern s-a impus in fata celor de la Borussia categoric, castigand campionatu la pas , elevii lu Jurgen Klopp vor sa-si ia revansa in meciul care va decide noua campioana a Europei. 
  •    Cele doua echipe au avut un parcurs excelent in Uefa Champions League devenind doua forte ale fotbalului.
  •    Bayern Munchen - Dupa sezonul fantastic din campionat , unde a castigat la pas titlul terminand cu un avantaj de 25 puncte in fata locului doi, au reusit un parcurs foarte bun si in Champions League trecand de echipe precum Juventus ( campioana Italiei ) , Barcelona ( campioana Spaniei) , Arsenal Londra . 
  •    Borussia Dortmund - Echipa lui Jurgen Klopp nu au reusit sa opreasca masinaria de goluri Bayern Munchen si au terminat pe pozitia a 2-a in campionat. Insa in Champions League au reusit cel mai bun parcurs din istoria clubului. Dortmund a terminat pe prima pozitie intr-o grupa infernala cu campioana Spaniei ( Real Madrid ) , campioana Angliei  ( Manchester City) si campioana Olandei ( Ajax)  fiind alaturi de echipa pe care avea sa o infrunte in sferturile de finala , Malaga echipele care nu pierdusera niciun meci. In etapele eliminatorii Borussia a infruntat adversari precum Shakhtar Donetsk ( Campioana Ucrainei ) , Malaga  si Real Madrid cu care avea sa se reintalneasca in semifinalele competitiei dupa ce in grupa Dortmund castigase  meciul din germania iar in spania Realul a egalat pe finalul partidei. 
  •  Meciul din Finala Champions League are loc pe stadionul Wembley din Londra, in aceasta seara de la ora 21:45.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu