joi, 27 septembrie 2012

Daca prostia ar durea...

Daca prostia ar durea ar fi coada la spitale si farmacii. Totusi poti ajuge la situatii in care sa ajungi sa te doara  cand faci ceva fara sa te gandesti la consecinte. Drept exemplu tipa din clip ... Enjoy.

marți, 25 septembrie 2012

evoMAG - Gadget vs personalitate - partea II

In primul articol dedicat campaniei organizate de cei de la evoMAG impreuna cu BlogalInitiative am scris despre ce "sistem" format din laptop, mouse, tastatura si casti, ma definesc pe mine si personalitatea mea ca blogger, student si gamer.
De data asta o sa incerc sa imi definesc personalitatea prin caracteristicile unui singur produs. Enjoy...

S-a ales prafu' ....

Da, consider ca s-a ales praful de "Happy Hour". Pur si simplu nu inteleg cum a ajuns de la o emisiune cu invitati care totusi erau destul de seriosi si unii erau chiar interesanti, acum aduci numai necunoscuti cu tot felul de gesturi si cazuri bizare.

X Factor si Vocea Romaniei - Reloaded

In seara asta incepe si Vocea Romaniei, X Factor deja a inceput, insa sa vedem ce ne rezerva noile sezoane.
Cu siguranta multe surprize si, sper eu, multe talente noi, multe tinere talente in special, care sa merite promovarea si care sa ajunga cat mai sus si sa ne faca sa fim mandri de ei.

luni, 24 septembrie 2012

Unboxing iPhone 5 clone - parodie

Sebastian Bargau este unul dintre bloggerii pe care ii urmaresc, fiind un personaj marcant al blogosferei romanesti prin micile lui "arogante".
Sincer asta este cam cel mai bun unboxing pentru iphone si am fost foarte incantat de "prezentarea" lui, asa ca va invit si pe voi sa urmariti un unboxing de iPhone de la Para (probabil nu a avut mere la indemana ca sa fie de la Apple :)) ).
Enjoy...

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Viral - Criminal in serie : Nume de cod - Mario

Neah...Stati linistiti ca nu sunteti in pericol, sau poate da, dar doar daca sunteti conectati la Matrix si dati peste Mario care s-a saturat sa salveze mereu printesa si sa nu se mai termine jocul pentru ca ea e iar rapita si iar o ia de la capat.
Asa ca Mario a pornit la lupta decisiva pentru a salva printesa.
Atentie ! Nu stati in calea lui Mario ca are rabie...

miercuri, 19 septembrie 2012

CFR hates me....

Se pare ca de fiecare data cand calatoresc cu trenul (si din pacate sunt nevoit sa calatoresc destul de des) trebuie sa fie cate ceva defect.
Acum 3 zile erau defecte geamurile de pe hol si usa de la compartiment asa ca am facut cunostinta cu frigul pana cand am ajuns in Craiova (si intre 4:30 si 7:00 dimineata era destul de frig iar eu eram cam sumar imbracat).

marți, 18 septembrie 2012

Florin Chilian - Zece

Nu ştiu cum, când, unde sau de ce(sau poate ştiu dar nu vă spun...), dar mă loveşte o melancolie cruntă...
În urma ultimelor evenimente din viaţa mea, evenimente care m-au făcut să îmi schimb puţin percepţia asupra unor lucruri, au apărut şi mici modificări în playlist-ul meu, printre care a apărut şi această melodie ce are si un clip pe măsură.

Adrian Tutu - Cum ar fi ?

Puştiul îşi vede visul împlinit pe zi ce trece din momentul în care a câştigat Românii au talent, iar acum tocmai a dat lovitura cu primul său videoclip. Este adevărat că a cam renunţat la stilul care l-a propulsat atunci în inimile celor ce l-au urmărit şi a cam trecut pe un stil mult mai comercial, dar să fim serioşi, câţi nu ar face la fel dacă ar avea această ocazie.

luni, 17 septembrie 2012

Bacalaureatul profesional - Aprobat

Gata si cu asta, au facut frumos cei de la minister calcule si au vazut ca a inceput sa le dea cu virgula la banii platiti pentru somaj si altele.
Asa ca au aprobat Bacalaureatul profesional.
Daca pana acum credeati ca e nebunie in invatamant, stati sa vedeti de acum ce o sa fie...

duminică, 16 septembrie 2012

Viralul Zilei - Hyper-Matrix

Cei de la Hyundai Motor Group au realizat o prezentare foarte interesanta si inovativa.
Asta e adevaratul 3D, nu prosteala pe care o fac altii...
Enjoy...

Assassin’s Creed Meets Parkour - Viral

Assassin's Creed este un viral in sine, are foarte multi fani in toata lumea.
Insa in momentul in care a fost combinat cu un practicant de parkour a devenit ceva mai mult decat un joc pentru multi.
Ceea ce a reusit acest tanar sa faca in acest clip, imbracat precum personajul din Assassin's Creed este impresionant.

Liga I - Hotu' striga hotii

Liga I a ajuns deja la punctul in care incep sa se faca jocurile de culise pentru titlu si pentru competitiile europene. Cei de la CFR Cluj, desi au castigat meciul cu Dinamo, se tot plang de faptul ca arbitrul a fost din Bucuresti.
Asta e pe principul cu hotu' striga hotii. 
Nu trece etapa fara scandaluri cu arbitri, cu jucatori acuzati de blat sau cu antrenori amenintati cu demiterea sau chiar demisi.

vineri, 14 septembrie 2012

Ion Oncescu - Omul record

Tot respectul pentru Oncescu ca a ajuns unde este prin multa munca. Nu ai ce sa spui ca totusi este printre cei mai buni sportivi la categoria sa din lume.
A si reusit sa doboare ceva recorduri prin competitiile pe care  le organiza (nu el, impresarii, el doar participa si incasa banii din sponsorizari).
Acum vrea sa doboare un nou record mondial, parcurgand un bazin de innot olimpic cu o haltera de 50kg in spate.

evoMAG - Gadget vs personalitate - partea I

In general gadget-urile pe care le detinem ne reflecta personalitatea.
Daca esti pasionat de citit ai un ebook reader, esti pasionat de muzica, atunci detii un mp3 cel putin, esti pasionat de gaming, atunci sunt multe de discutat pentru ca despre asta o sa va vorbesc eu acum.
Eu sunt pasionat cam de intreg domeniu IT, dar in primul rand trebuie sa tin cont de faptul ca acum sunt student, gamer si blogger.

joi, 13 septembrie 2012

Bancuri tari

In momentele astea de criza crunta ne trebuie si putina veselie.
Asa ca m-am gandit sa va prezint intr-un articol cateva dintre ultimele bancuri citite de mine, bancuri pe care eu personal le consider destul de bune, dar conteaza de gustul fiecaruia.
Printre bancuri mai adaugam si cate o imagine mai "nastrusnica" ... 

iPhone 5 - Lansare ...

Gata, a inceput nebunia cu iPhone. Fanii din toata lumea sunt fericiti ca a mai aparut un gadget pe care sa isi cheltuia banii in cantitati cat mai mari si cat mai repede, haterii sunt fericiti ca au despre ce sa mai comenteze si cu ce sa mai atace pe cei de la Apple.
Eu personal nu sunt fan Apple pentru ca inca sunt la parerea ca vreau un telefon care sa imi permita o libertate cat mai mare si pretul sa fie cat mai

miercuri, 12 septembrie 2012

Viral - Taxi - Esti iubibila ...

O melodie si un clip destul de haios realizat de cei de la Taxi, au avut insa parte in acest clip de foarte multe cupluri celebre precum Andi Moisescu & Olivia Steer, Andra & Catalin Maruta, Elena & CRBL, Teo Trandafir & Costi Iosef, Irina & Razvan Fodor, Andreea & Cabral, Anca & Pavel Bartos si altii...

marți, 11 septembrie 2012

Viral - Cascador pentru youtube

Este adevarat ca rusii sunt cei mai tari la chestii e genul care nu au absolut nicio logica decat ca atunci cand depasesti limita de vodca iti trebuie alta senzatie tare ca sa ajungi si mai hight ...
Uitandu-ma la prietenii rusnaci si cascadoriile lor, printre care am prezentat cateva si in articolul cu Distractii extreme, am dat si de acest

Coca Cola la picatura...Ce urmeaza?


Daca au observat ca cei de la Kraft's au avut succes cu bautura sub forma de picaturi, atunci si cei de la Coca Cola s-au gandit sa faca o mica inginerie si sa scoata si ei propriile picaturi, picaturi care se pare ca or sa fie denumite Dasani Drops.
Teoretic, ei afirma ca prin aceasta campanie promoveaza consumul de apa, pentru ca sticlutele de picaturi or sa fie destul de mici (si destul de

luni, 10 septembrie 2012

Record hilar ...

Sincer, este incredibil de enervant uneori ce pot face unii oameni doar ca sa doboare niste recorduri ...
In loc sa isi traiasca o viata normala si sa se remarce prin diverse fapte bune facute sau printr-o cariera interesanta in diverse domenii, apar persoane care eu personal consider ca se automutileaza pentru a iesi in evidenta.

Review-uri video de bloguri - Blogatu.ro

Urmaresc mereu review-urile realizate de Marius de la Blogatu.ro deoarece este printre putinii bloggeri importanti de la noi din tara pe care ii intereseaza sa ofere sfaturi sau sa promoveze si bloguri mai putin cunoscute decat ale lor.

Viralul zilei - Mandinga Papi Chulo

Dupa "succesul" rasunator de la Eurovision, cand nu stiu cum a reusit sa ajunga cu melodia  Zaleilah, acum Mandinga a revenit cu o noua melodia care, in opinia lor, ar trebui sa continue povestea cu "inelul fermecat" gasit initial in Zaleilah.
Melodia se numeste "Papi Chulo" iar clipul oficial a fost filmat in cea mai mare parte in Baku din ce am inteles.

SuperBlog 2012

In ultimele 3 luni am devenit ceva mai activ in aceasta lume plina de surprize a bloggerilor, lumea 2.0.
Stiu ca mai am mult pana ajung la stadiu de SuperBlog, dar cine stie, poate se intampla mai repede decat as fi crezut.
Prin prezentul articol imi anunt inscrierea la competitia SuperBlog, prezenta prin care doresc sa ajung mai sus intre bloggeri, iar acest lucru il poti face numai atunci cand si adversarii sunt cat mai buni.

duminică, 9 septembrie 2012

+1 pentru rusi - Terminator has been terminated...

Se pare ca rusii tin mortis sa imi sustina ideea pe care mi-am bazat primul articol despre ei in care aratam diverse metode prin care ei se distreaza, metode care multor le este greu doar sa le priveasca dar sa ii mai si imite.
Oricum rusii au clar avantajul ca ei fata de noi au sange in alcool nu alcool in sange.

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Medalii pentru Romania - Jocurile Paralimpice 2012

Multi au stiut si au urmarit JO 2012, insa putini urmaresc si Jocurile Paralimpice, competitie sportiva care pentru alte tari are acelasi grad de importanta ca si Jocurile Olimpice, insa la noi in tara aproape ca nici nu exista.
Asta desi avem si noi sportivi care ne reprezinta si chiar care reusesc sa ia medalii.

Politistul Spiderman - Level : Asian

Dupa ce am avut criminalul de la cinematografe care se credea inamicul lui Batman, acum avem politistul care se crede Spiderman in varianta asiatica.
Mai exact, se pare ca un politist sud-coreean a oprit o masina pentru un control de rutina iar soferul avea mandat de arestare pentru trafic de droguri.

Ford Craiova - Rezultate bune la crash test

Ford-ul realizat in Craiova a primit rezultate foarte bune la crash testul la care a fost supus la Euro NCAP.
Doar Audi si Volvo au reusit sa intreaca B-max-ul, fapt care era cam de asteptat totusi.
In rest toti adversarii directi ai B-Max-ului nu au avut sanse, deoarece minivan-ul a obtinut cele mai bune punctaje la 3 dintre cele 4 categorii de evaluare de la NCAP.

Raspunsuri Quiz

Acum cateva zile, inaintea de a pleca la Craiova, am postat un quiz cu 2 intrebari relativ simple la care doream totusi sa vad cati gasesc raspunsul corect. Din pacate nimeni nu a gasit raspunsul corect la ambele intrebari.
Cei care nu stiti despre ce quiz este vorba sau doriti sa il revedeti pentru a avea in fata enuntul problemelor il gasiti aici .

vineri, 7 septembrie 2012

Viralul zilei : Iluzie optica

Majoritatea celor care creeaza astfel de iluzii optice folosesc tot felul de efecte speciale induse prin diverse programe.
Totusi aceasta reprezentare este una foarte interesanta fiind realizata cu ajutorul unor coli transparente si niste desene bine gandite.
Va invit sa vizionati acest clip interesant. Enjoy.

joi, 6 septembrie 2012

Back home...

Tocmai m-am intors din frumosul oras Craiova si ma bucur ca in sfarsit am revenit si in lumea 2.0, asta fiind cam singura care a lipsit cat am fost acolo.
Se pare ca ziua a fost si una destul de buna primind doua vesti bune, cea de promovare a examenului dar si cea de castigare a unui premiu in una din campaniile la care am participat.

marți, 4 septembrie 2012

Sport - Jabulani varianta braziliana

Dupa faimoasa minge Jabulani care a facut furori la Mondialul din Africa de Sud in 2010, an in care portarii pur si simplu cedau psihic datorita efectului luat de mingea creata probabil special sa adopte viteza lui Bolt si efectul asemanator cu lovitura libera de senzatie marca Roberto Carlos (cunoscatorii or sa inteleaga), acum a venit randul brazilienilor sa vina cu o denumire pentru noua minge creata de cei de la Adidas pentru mondialul din 2014.

luni, 3 septembrie 2012

Quiz - Probleme de logica

darian
Am tot avut in aceste zile diverse discutii cu persoane care isi sustin punctul de vedere care este mai mult sau mai putin corect.
In prima dezbatere am iesit pana la urma "invingator" deoarece mi-am argumentat cel mai bine rezultatul si punctul de vedere.
Insa in a doua dezbatere care este pur si simplu hilara in opinia mea nici macar numeroase articole de pe internet sau rezultatele clare obtinute nu au convins persoanele in cauza de eroarea pe care eu consider ca ei au facut-o.

Viralul zilei : Michel Telo - É Nóis Faze Parapapá

Dupa melodia care pur si simplu acaparase industria rington-urilor de sunau aproape simultan cate 3-4 telefoane in tren si toate aveau ca ringtone Ai se te pego Michel Telo a cam intrat intr-un con de umbra pentru ca eu personal nu mai auzisem nimic altceva de el pana la remixul facut la melodia Bara Bara.
A revenit acum cu o melodie personala prin care spera sa puna iar stapanire pe petrecaretii.

Animale vs. oameni - partea II

Inca un exemplu pentru care ajungem din ce in ce mai aproape de concluzia ca desi ne consideram superiori animalelor datorita capacitatii noastre de a creea diverse lucruri si pentru capacitatea de a vorbi (capacitate pe care de fapt o au toate animalele doar ca asa cum pentru noi exista diverse limbi : ex. romana, franceza, engleza, etc. asa putem considera soparleasca, delfineasca, etc...), totusi, aceste animale sunt mult mai responsabile decat oamenii.

Viralul zilei - Mourinho Pokerface

Ronaldo este destul de suparat ca a pierdut din nou Balonul de Aur, din nou in fata unui jucator de la Barcelona. Cel putin nu a mai fost Messi, acum a fost Iniesta.
Lasand la o parte acest aspect, Ronaldo acum trage tare pentru ca isi doreste sa castige din nou pretiosul trofeu asa ca a intrat iar in forma si a marcat doua goluri in ultimul meci al celor de la Real Madrid.

duminică, 2 septembrie 2012

Extreme sports - Ping pong masters

Stiu ca este vorba de un meci demonstrativ in care scopul principal era spectacolul.
La fel de bine stiu si ca este vorba despre un meci destul de vechi dar totusi merita revazuta aceasta faza de n ori.
Este pur si simplu incredibil spectacolul pe care il pot realiza acesti

GameZone - Escrocherii CS:GO

Bazat pe un sistem destul de apropiat cu cel din articolul precedent in care va prezentam metode de frauda informatica , escrocii din domeniul IT au lovit din nou profitand de lansarea noului Counter Strike Global Offensive.
Mai exact, ei au profitat de imaginea unui dintre site-urile foarte populate de gameri, mai exact de cei de la Gamekeyz, prin care au furat date personale ale utilizatorilor.

sâmbătă, 1 septembrie 2012

S-a amanat inceperea scolii...

Cu toata nebunia din ultimul timp lumea incepuse sa uite de micile modificari pe care le fac cei de la Ministerul Educatiei.
Totusi si-au adus aminte sa anunte noua data cand incepe anul scolar si programul acestui an
Astfel, elevii se aleg cu inca o saptamana de vacanta.