sâmbătă, 21 iulie 2012

Ei nimic, BATMAN, BATMAN ...

Unde era Batman cand acel nebun ii distrugea premiera in cinematograf omorand cu sange rece numerosi cetateni ai "Gotham-ului" ?
Eu stiu ca si la noi sunt destui nebuni, dar parca nu vad vreunul asa sarit incat sa faca ceva in genul acelui american.
Culmea culmilor este ca, dupa ultimele date asupra autorului atentatului, se pare ca acesta s-a mutat anul trecut s-a mutat in Colorado pentru a studia medicina, sectia de neurologie.
Adica exact unul care ar fi trebuit sa recunoasca simptomele neurologice a provocat ceva de genul.


Lasand gluma si ironiile la o parte, ceea ce a facut acest individ este absolut absurd si nu inteleg totusi cum a reusit sa intre intr-o sala de cinamatograf, la o premiera, cu atatea arme la el fara sa se sesizeze nimeni.
Sa intelegem ca americanii au politisti numai in filme nu ? In rest se bazeaza ca ii salveaza Batman, Superman si Spiderman .
Oricum, imi pare rau pentru victime, dar e de vina sistemul american care permite oricui sa detina arme si toti inchid ochii in loc sa observe traficul extrem de arme de la ei, conducatorii lor stiu sa comenteaza problemele din alte tari dar ale lor pauza.
Eu am terminat cu articolul pentru ca nu am pur si simplu ce sa comentez, pare absolut prostesc sa se ajunga la asa ceva, sa nu il observe chiar nimeni, sa nu intervina chiar nimeni, totusi va mai dau ceva date pentru curiosi.



Conform datelor oferite de politie si a declaratiilor martorilor de la fata locului, Holmes purta o masca de gaze si o vesta antiglont cand a intrat in cinematograf, a aruncat o grenada cu gaze lacrimogene in fata ecranului si a inceput sa traga in spectatori.  Evenimentul a fost catalogat de presa straina ca unul dintre cele mai sangeroase atacuri asupra civililor din istoria recenta a Americii.

Politia a reusit sa patrunda in apartamentul lui Holmes, unde au descoperit capcane activate de fire de care erau atasate sticle cu susbatante neidentificate. Politistii au mai spus ca dispozitivul gasit in casa suspectului era destul de sofisticat.  "Nu stim exact unde duce, insa ne straduim sa dezamorsam materialul exploziv." Un tanar din acelasi bloc cu atacatorul, care a decis sa ofere declaratii doar sub prenumele Ben, a spus ca nimeni nu il stia pe James Holmes, era retras si nu interactiona cu nici unul dintre vecini, insa acum toti cei din cartier sunt terorizati de ideea ca au stat langa un criminal psihopat.


                                                                                                         Sursa :  Hollywood Reporter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu