vineri, 6 iulie 2012

Distractie dusa la extrem

Orice tara , orice zona a lumii are nebunii ei , sunt constient de acest fapt , dar totusi Rusia este mama tuturor extremitatilor .
Peste tot gasesti nebuni care fac tot felul de drifturi , care incearca tot felul de sarituri sau cine stie ce acrobatii care de care mai periculoase , dar totusi rusii au ceva special in sange .
Multi dati cel mai simplu raspuns : "au multa vodca in sange si deaia au atata tupeu " , ei bine dupa ce am vazut clipurile pe care o sa le prezint in continuare eu am ajuns la concluzia ca gresiti grav ... Ei nu au prea multa vodca in sange , ei au prea putin sange in vodca .
In urmatoarele clipuri aveti prezentat un nebun care se gaseste sa  faca drifturi pe autostrada in fata unui tir care ar putea la cea mai mica atingere sa il transforme in afis , alti nebuni care se distreaza prin sarituri dupa
bloc , si specialitatea casei , nebuni urcati la inaltimi considerabile care pur si simplu nu arata teama desi daca ar cadea de acolo ar avea timp sa citeasca ziarul pana sa atinga pamantul .
Aceste  specimene rarisime cu siguranta fac parte din categoria celor care nu au nici cea mai mica intentie sa moara acasa de batranete .














































Bonus primiti : Super Russia

Intre timp l-am gasit si pe fratele lui Tarzan ... E destul de impresionant ce face si baiatul asta , spre sfarsitul filmuletului i se mai adauga inca un curajos cu ajutorul caruia infrunta toate obstacolele .
Have Fun...









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu